Diaspora DibraneDibër të MadheKulinari dhe ArtizanaleLOKALEPërditshmëriRajoni

Furrë Buke “Elita” në Dibër të Madhe

Aty ku historiku ka ndërtuar klientelë të sigurtë

Share

Mbi 100 vjet tradite dhe histori familjare dhe prej 17 vitesh operon dhe sherben ne  qytetine Dibres se Madhe , Furra Elita Diber Maqedonia eshte shume e njohur per cilesine  e produkteve, shumellojshmerine e tyre, sherbimin e kulturuar, bamiresine dhe  korektesine me te cilen ata kane ngritur klientelen e tyre te pa konkurueshme.

Furra Elita Diber Maqedonia ofron per ju te nderuar kliente me shume se 7 lloje buke, ku eshte furnizuesi kryesor i restoranteve, dyqaneve ku vec te tjerave marin shume porosi te produkteve tradicionale si te paret ne tregun dibran!

Ata sot kane 3 pika shitje, ku i prodhojne produktet e tyre ne moment,  ku me e njohura eshte ajo ne qender te Dibres prane shtatores se Gjergj Kastriotit Skënderbeut.

Fotot ilustruese e pikeshitjtes kryesore :

 

Për realizimin e këtij projekti ishte e domosdoshme ndihma e njerëzve të afërt që me profesionalizmin e tyre kanë arritur të mbajnë një nivel të lartë të cilësisë së produkteve, shërbimit dhe ruajtjes së një niveli të lartë të kënaqësisë tek klientët e tyre.

Foto nga pika nr 2

 

Adresa : Ndodhet ngjite Burim Market ose prane Aria

Te gjitha nenproduktet tona jane te brumerave dhe miellit BIO 100 % jemi dhe sherbejme gjithmone me lenden e pare Bio dhe pa asnje konservant, kjo e ben suksesin dhe cilesine e prodhimeve tona.

Foto nga pika nr 3 e cila ndodhet perballe hurjes se spitalit ne Diber te Madhe

Ata shprehen : Te nderuar kliente , ju falenderojme per bashkepunimin , gjithashtu ju mirepresim me verejtjet dhe sugjerimet tuaja per te permiresuar  sherbimin dhe cilesine e produkteve tona.

Kontakoni me ne :  0038970926800

Orari 24 ore ne qender dhe 05:00 24:00 ne dy pikat tjera

Na gjeni ne faqen tone ne Facebook  http://Furra Elita Diber Maqedonia

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button