Aktualitet dhe Lajme

Fiton me 555 vota/ Rraman Dema zgjidhet Kryetari i Partisë Demokratike në Kukës

Share

Mbyllet proçesi i numrimit të votave në degën e PD-Kukës, ku demokratët kanë zgjedhur kryetarin e ri.

Gjatë votime të sotme, gjithësej kanë marë pjesë 960 votues, ku kandidati Rraman Dema ka marrë 555 vota, dhe Gëzim Shehu ka marë 394 vota.

Gjithashtu të pa vlefshme kanë dalë 18 vota. Komisioni i votimit ka shpallur fitues kandidatin Rrahman Demaj.

Kryetari i sapo zgjedhur ka mbajtur fjalën e tij pas fitores, duke falenderuar anëtarësinë e PD Kukës dhe të gjithë mbështetësit e tij.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button