Arsim dhe KulturëDibër të MadheGuida dhe guiderHistori dhe TregimePersonalitetePeshkopiVisit Diber

FIGURAT E SHQUARA DIBRANE

Dibra dhe etnokultura e saj

Share

Ali Pustina

Asllan (Llan) Kaloshi

Baftjar Doda

Bilal Cela (Ballanca)

Cen Mustafa Leka

Dine Bej Maqellara

Elez Jusufi

Eqerem Cami

Ruzhdi Lata

Hafiz Sherif Langu

Hamdi Bej Ohri

Hasan Osman Muglica

Hasan Osman Zajmi

Haziz Lila

Hoxholli i Dibrës,

Prof. Mojsi Lutfiu-Moisi Murra

Ijaz Pashe Qoku-Dibra

Moisi Kamberi

Iljaz Hoxha

Ismail Strazimiri

Josif Bageri

Jusuf (Isuf) Hasan Karahasani

Jusuf (Isuf) Xhelili

Maliq Agolli (Kerçishta)

Mersim Dema

Dr. Thanas Gjika

Nikollë Kaçorri

Qazim Lika

Ramadan (Dan) Cami

Ramiz Daci

Riza Tefik Dibrani

Haki Sharofi,

Mahmut Xhembulla

Said Najdeni-Hoxhë Voka

Mahmud Hysa

Sali Markja

Selim Rusi

Selman Mehmet Alia

Sheh Sula (Sulejmani)

Sheh Fejzë Canga (Bulqiza)

Vehbi Agolli-Dibra

Zenel (Nel) Hoxha

Falenderime dhe Mirenjohje

Nga libri Dibra dhe Etnokultura e saj

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button