Aktualitet dhe LajmePërditshmëriPersonaliteteShqipëria

Ermira Shehi, një dibrane shembull në fushën e Network Marketing

Share

Ermira Shehi, eshte vajza e arsimuar dibrane, aktiviste e mirefillte ku se fundmi ne nje periudhe shume te shkurter po krijon karieren e saj ne fushen e Network Marketing (Junior Team Leader) duke bashkpunuar me kompanine me te madhe ne Europe sic eshte Lr Healthy Beauty.
Fale kembenguljes, punes se vazhdueshme me plot perkushtim, sot Ermira Shehi ka aritur suksesin e saj ne fushen e biznesit online.

Ajo e gjen shume mire veten duke qene e motivuar per te marre pjese ne seminare , webinare dhe akademi te ndryshme online ne menyre qe te jete sa me e formuar ne lidhje me mundesite e shitjeve dhe zvillimin e biznesit online.

Si partnere e Lr Healthy Beauty. ajo ndikon drejtpersedrejti tek te interesuarit qe duan te zhvillojne aftesite e tyre per te perfituar nga biznesi online.

Ajo ka nje ftese publike ne lidhje me nje takim qe do ju ndryshoje jeten:

Kemi kënaqësinë e veçantë t’ju ftojmë të merrni pjesë në takimin e parë historik të
z.Thomas Heursen me rrjetin shqiptar.
Nëse dëshironi të mësoni nga përvoja e z.Heursen, të njihni më mirë punën me kompaninë LR dhe njëkohësisht të planifikoni zhvillimin tuaj të mëtejshëm, ju presim për një dozë motivimi të jashtëzakonshme:
Ditën e diel, 9 Tetor 2022 Hotel Plaza, Tiranë Ora 11:00 (Mirëseardhja 10:30)
Mos e humbisni këtë mundësi! Ky takim është i hapur për ju dhe për këdo që dëshiron të jetë pjesë e kësaj dite.
Cila është karriera e Z. Thomas Heursen me kompaninë LR Health & Beauty?
Përpara se t’i bashkohej kompanisë LR në vitin 1992 si Zv. Menaxher i Shitjeve për Gjermaninë, z.Heursen e ka filluar rrugëtimin e tij me LR-në si partner. Në vitin 2020, Thomas Heursen festoi përvjetorin e tij të 30-të me kompaninë si Drejtor i Marrëdhënieve Globale të Partnerëve dhe anëtar i bordit drejtues, si dhe organizator i më shumë se 2000 seminare. Edhe sot, shumë liderë të LR së e shohin z.Heursen si “njeriun e tyre në front”. Thomas Heursen drejton Akademitë LR dhe është një folës kryesor në organizimet e ndryshme që LR bën në mbarë botën. Në vitin 1992 si Zv. Menaxher i Shitjeve për Gjermaninë, z.Heursen e ka filluar rrugëtimin e tij me LR-në si partner. Në vitin 2020, Thomas Heursen festoi përvjetorin e tij të 30-të me kompaninë si Drejtor i Marrëdhënieve Globale të Partnerëve dhe anëtar i bordit drejtues, si dhe organizator i më shumë se 2000 seminare. Edhe sot, shumë liderë të LR së e shohin z.Heursen si “njeriun e tyre në front”. Thomas Heursen drejton Akademitë LR dhe është një folës kryesor në organizimet e ndryshme që LR bën në mbarë botën.
Ju falenderojme per mbeshtetjen, Ermira Shehi
Back to top button