PërditshmëriSocial Kulturore

Elvis Naçi: Sonte në 22.30 bëj transparente çdo qindarkë të dhuruar

Keshtu behet Shqiperi !

Ai shkruan  “Sot në orën 22:30 jemi ‘live’ në fb tim dhe News24, në maratonën humanitare për të dëmtuarit e tërmetit si edhe për të bërë transparencën e shumës që është mbledhur nga shqiptarët. Transparenca e çdo qindarkë, euro, franga, paund është detyrimi ynë. Besimi juaj është përgjegjësia jonë, për të ndihmuar shqiptarinë që lëngon mbi rrënojat e tragjedisë së tërmetit të 26 Nëntorit”, shkruan Naçi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button