Dibër të MadheDibra MarketingPërditshmëri

Ekstra Gips në Dibër të Madhe

Share

Pikerisht ne qytetin e Dibres se madhe ndodhet Ekstra Gips e cila eshte kompani tregetare e formuar ne vitin 1998.

Gjendet ne zemer te Dibres, Perballe xhamise se Myftiut Ruzhdi Lata, Sa futesh ne ambjentet e kesaj kompanie impresionohesh nga shumellojshmeria e produkteve te cilat jane pak a shume gjithcka qe i nevojitet nje familje , nje ustai, nje firme ndertimi dhe cdo individi qe me idete e tij kreative deshiron te plotesoje nevojat per ta finalizuar idene e tij ne menyre perfekte .

Ekstra Gips  është e fokusuar të shërbejë në tregun me shumicë dhe pakicë të artikujve me destinacion përdorimi në ambiente publike dhe individuale të kategorive të ndryshme.

Ekstra Gips eshte distributer i disa firmave me renome si: KNAUF, MAKITA, KAWASAKI,  GROSS, UNIOR, KNAUF INSULATION, BAUMIT, TIKKURILA, ZORKA COLOR, RENOVA, POFIX,KUBALA, WKRETMET,SCHULER,ÇAGSAN

Tek ne mund te gjeni produkte cilesore me cmime te volitshme, nje staf profesional dhe te cilter qe jane gjithmon te gatshem per tju sherbyer.

Ekstra Gips operon sot në një treg dinamik dhe përballet me konkurrentë vetem nepermjet cilesise dhe konkurences ne cmim, duke patur një rritje shumë të kënaqëshme nga viti në vit, në pjesën e tregut që ata zotërojne.

Ekstra Gips ofron produkte në kategoritë: Materiale për kopshtarinë aksesorë per kuzhina, materiale elektrike materiale hidraulike dhe hidrosanitare, sistem per ngrohje qendrore, kaldaja sitem ftohje qendrore, pompa termike materiale ndërtimi,bojra, dyer te mbrendeshme  dhe te jashtme, pllaka shtrimi, parket, laminat, vegla pune sistem kapot

Na gjeni ne rrjete sociale si Fb :  https://www.facebook.com/Ekstra-GIPS-1729397477307844/

Ne instgram : https://www.instagram.com/ekstragips/

Kontaktoni me ne : 0038978282226

Email ; Ekstra.g@hotmail.com

Adressa : Perballe Xhamise se Myftiut Ruzhdi Lata.

Ju faleminderit nga zemra “Ekstra Gips”

Back to top button