Gjej ProfesionistëKompjutera dhe ElektronikëPërditshmëriPeshkopiReklame

Dyqani “Lighting Store A&G” në Peshkopi

Light your home like you want your life to be lighten

Share

Quhet Lighting Store A&G Peshkopi dhe jane ne treg prej vitit 2001 duke u sherbyer klienteve vetem me ndershmeri, korektesi, cilesi produktesh, garanci dhe çmim konkurues.

Nese je duke shkuar drejt kryqezimit “Bolonja” pikerisht ne te djathtë gjendet ky dyqan qe shikoni ne foto,  ku ajo qe te bie ne sy eshte kati i dyte me plot ambazhure te bukur qe terheqin vemendjen e kalimtareve.

Lighting Store A&G Peshkopi disponon nje sasi te konsiderueshme produktesh qofshin keto ambazhure te fundit, ndricues te brendshem dhe te jashtem si dhe aksesore te ndryshem si ora muri, pasqyra, poça, dekorative etj…!

Shumellojshmeria e ambazhureve dhe modelet e fundit jane fokusi i cdo klienti por poashtu edhe çmimet e tyre!

Biles ata kane nje slogan tek dyqani i tyre” Ndriçojeni shtepine ashtu sic deshiron t’ë ndriçoje jeta” dhe nisur nga kjo ata i japin shume perparesi zgjedhjes se ndriçuesve qofshi keto ambazhure ose aksesore te tjere qe kane te bejne ndriçimin.

Ja disa nga ambjentet e brendeshme te katit te dyte ku shikohen marka te ambazhure qofshin keto muri, toke ose tavani si dhe ngjyra te ndryshme.

   

Ne katin e pare te “Lighting Store A&G Peshkopi” do gjeni te gjitha produktet hidrosanitare si dhe elektrike.

Përveç sherbimeve elektrike aty do të gjeni një gamë të larmishme produktesh si:

 • Boliere
 • Wc dhe bide (wc moderne, wc klasike, bide klasike, moderne, etj)
 • Lavamane (Lavamane per banjo, lavamane porcelani, lavamane moderne, etj)
 • Mobilje per tualete
 • Kabina dushi
 • Rubineta
 • Aksesore per tualete
 • Pasqyra per tualete, pasqyra mobilje.
 • Elektrike te pergjithshme
 • Priza nga me te fundit
 • Tela dhe kabllo
 • Materiale per Instalime Industriale
 • Materiale per Instalime Civile etj..!

Adresa: Perballe “Vlera Art” rruges per tek kryqezimi “Bolonja” afer shkolles “Selim Alliu dhe Demir Gashi”

I gjeni dhe ne instagram: lighting_store_by_siar

Kontaktoni me ta ne WthatsApp : +355675963433

Orari: 08:00 – 20:00

Adresa ne google map:

 

Back to top button