Aktualitet dhe LajmeDibër të MadheGjej ProfesionistëLajme nga DibraPërditshmëriRajoni

Digital School Macedonia dhe në Dibër të Madhe

Share

Fuqizoni fëmijët tuaj me aftësitë për sukses në botën digjitale! ????

Digital School Macedonia është shkollë private e cila ofron kurse të teknologjisë informative për fëmijët e moshave 8-18 vjeç. Planprogrami i shkollës dhe mënyra e mësimdhënies i edukon gjeneratat e reja për profesionet e së ardhmes, dhe i bënë ata gati për industritë e ndryshme nga mosha e hershme. ????

Studentët duke mësuar të zhvillojnë produkte softuerike (aplikacione, webfaqe, etj.), shohin rritje graduale nga kodimi në shumë aspekte — aftësohen në aftësitë komunikuese, mendojnë në mënyrë kritike, i zgjidhin problemet më mirë, marrin vendime më efektive dhe bëhen më kreativ! ????

Ofrojmë kurse nga më të ndryshmet! Nga niveli bazë ku mësohet logjika e programimit përmes Scratch & Code, deri në nivel të avancuar të programimit përmes HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, e të tjerë. ????‍????????‍????

Shkolla Digjitale është njëra ndër institucionet më të mëdha për kurse të programimit, dhe gjendemi në Dibër, Gostivar, Tetovë dhe Shkup. Përveç këtyre zyrave, institucioni jonë gjendet internacionalisht edhe në Kosovë, SHBA, Gjermani, Slloveni, Bosnjë dhe Hercegovinë, Meksikë, Hong Kong, Maroko dhe Tunis! ????

Për më shumë informacione dhe kontakt, ju mundeni të na telefononi në numrin e telefonit si me poshte:

???? +38970457903 ????

Na shkruani në Facebook ose në Instagram (@dsmacedonia) ????

Ose na dërgoni email tek: info@digitalschool.com.mk ✉️

Website http://digitalschool.edu.mk/

Adresa ne Diber te Madhe

Një kafe nga ju!

Back to top button