Aktualitet dhe LajmeLajmi i funditPërditshmëriPersonalitete

Dibrani nga Radomira Sefedin Ahmati, i ofron Kanye West këtë lloj shlyrje borxhi!

Share

Fakte interesante, dibrani i njohur nga Radomira Sefedin Ahmati pasi degjon se Kanye West ka mbetur borxh rreth 63000 $ ofron kete zgjidhje nepermjet nje statusi ne llogarine e tij ne facebook.

Nga Sef Ahmati:

Ja cfar eshte jeta, dje miliarder, sot i falimentuar.

Nese Kenye West do deshiroj te sjell kompanin e vete ne Shqiperi, une do isha i gatshem ti ofroja zyra per punetore, dhe tja shlyeja qeran e prapambetur prej $63000 qe i paska ngelur pa paguar nese eshte e vertet.

Jam i sigurte qe kjo do ishte nje mundesi e shkelqyeshme per Shqiperine dhe Shqipetaret (pervec establishmentit) nga oportunitetet qe mund te vinin nga ky person.

Shenim: Ky reagim vjen pas ketij lajmi ne lidhje me kengetarin e njohur  Kenye West

Një kafe nga ju!

Back to top button