Social Kulturore

Dibra dhe moshat e treta

Share

Nuk gjenden fjalë për të përshkruar vlerat qe kane dhe emocionet qe na shkaktojnë keto mosha,teksa i sheh ne bulevard ku cdo hap që hedhin dhe buzeqeshje qe japin të kthen në kohen kur Dibra shkëlqente 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button