Lajme nga DibraLajmi i funditLurëPërditshmëriPolitikëShqipëria

Deputeti Lavdrim Krrashi jep lajmin për rrugën e Fushë-Lurë, Arras

Share

???? Projekti për punën e nisur për 64 km të reja rrugë turistike Perlat- Fushë Lurë -Arras.

✅Lura, Dibra dhe Mirdita ka 30 vite që presin këtë lajm. ????????

✅Optimist për potencialin që ky projekt dhe kjo rrugë krijon për gjithë zonën.

????Lura e mrekullive do bëhet më e prekshme për të gjithë.????

Ja edhe nje Video

????Ditët kur niseshe nga Lura dhe të zinte nata në Arras për të udhëtuar të nesërmen në drejtim të Peshkopisë e më tutje, do jenë një histori që do u duket e pabesueshme fëmijëve tanë.????????

Rruga është dhe shtysë për turizmin duke kaluar pranë Parkut Natyror të Ulzës, Bjeshkën e Oroshit dhe sigurisht liqenet e Lurës duke mbështetur bujtinat dhe bizneset e tjera të zonës që pas muajve të dimrit të presin një numër në rritje vizitorësh.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button