Aktualitet dhe Lajme

Deda e Kruja ”ndriçojnë” Shkodrën, yjet e qytetit japin spektakël në teatrin Migjeni

Share

Zef Deda dhe Gëzim Kruja ende sjellin humor dhe emocione.

Figura e tyre veshi fasadën e teatrit ”Migjeni”, ndërsa batutat një mbrëmje emocionuesese.

Bashkëudhëtarët e tyre u ngjitën në skenë për të mbajtur gjallë buzëqeshjet.

Brezat e rinj treguan se do të mbajnë lartë humorin shkodran.

Trupat e baletit ngjitën në skenë koreografine.

Por edhe këngët e bukura të qytetit.

Nuk mund të mungonte Bujar Qamili.

Por as Myfarete Laze.

“Yjet nën yje”  për dy emrat e mëdhenj të muzikës shkodrane dhe shqiptare vlerësuan nismat.

‘’Kombinim i mrekullueshëm vlerash.

Është me lujt me gjërat më të bukrua që ka Shkodra.

Ndjesinë për të bukurën dhe për vlerat.

Jo pa qëllim u kujtuan gjithë ato figura’’, tha Laze.

‘’Diçka jazhtëzakonisht e bukur.

Sidomos kujtesa e atyre artistëve që kanë lënë shenjë kaq të madhe në artin shkodran.

Edhe ata duhet të kujtohen vazhdimisht’’, tha Qamili.

Mbrëmja festive mbushi sheshin para teatrit me shkodranët që nuk nguruan që humor të bënin edhe mes vedi.

 
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button