Në Dibër të MadhePostime NëReklame

Butik “For Ladies” Dibër e Madhe

Për muslimanet por jo vetëm ...!

Pikërisht në qytetin e Dibrës, aty ku praktikantet muslimane janë të shumta në numër, ky butik ofron veshje ideale për femrat në përgjithësi dhe praktikantet muslimane në veçanti!

 
Perfec veshjeve islame, shumëllojshmeria e robave që do gjeni aty janë si me poshtë:
?Fustane
?Funde
?Roba të brendëshme për femra dhe meshkuj!
?Bluza dhe pantollona
?Çarcafë dhe peshqirë


Të importuara nga markat me të mirë ballkanike, vijnë tek ju me një shërbim që prezantohet më së mirë nga vet pronarja e butikut, dhe me një cilësi produkti që nuk do zhgënjeheni kurrë.


?Edhe pse ndoshta mund t’ju duket si butik i vogël si hapsirë por aty do gjeni pak a shumë gjithçka që i duhet nje femre për të qenë në qendër të vemendjes ne çdo sebep familjar ose për veshje të përditshme!


Orari: 10:00- 19:00
Nga e hëna në të shtunë
Kontakt si ne WhatsApp dhe Viber
00355672267434

Adresa: 10 m sipër qendrës tregtare Duamani Shopping,  Dibër e Madhe

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button