Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriShqipëria

Brenda shtatorit, Peshkopia me ujë të pijshëm brenda shtatorit

Share

Një lajm i mirë vjen nga Bashkia Dibër ku nën drejtimin e kryetarit të saj z.Rahim Spahiu dhe insistimit të tij për përshpejtim të punës, mundësohet uji i pijshëm për banorët e Peshkopisë!

Në statusin e fundit të faqes së Bashkisë Dibër shkruhet:

⛰️Në #Gramë, ku po punohet me ritme të shpejta për përfundimin e ndërtimit të rrjetit të jashtëm të ujësjellësit të #Peshkopisë.????

????Finalizimi i këtij investimi dhe vënia në funksion e rrjetit të ri ujësjellës në ditët e para të muajit Shtator, sipas parashikimeve të firmës kontraktore, do të zgjidhë një herë e mirë problematikën e furnizimit me ujë të pijshëm për rreth 36 000 banorë të #Peshkopisë, #KalasësëDodës, #Kastriotit dhe #Tominit.✅????

Artikuj të ngjashëm

Back to top button