Donacione dhe KontributeLajme nga DibraLOKALEPërditshmëriSocial Kulturore

Bashkia Dibër në shërbim të pamundurve!

Zoti e bëftë më mirë.

Share

?Bashkia Dibër në gadishmëri të plotë me të gjithë strukturat e saj duke menaxhuar këtë situatë aspak të zakonshme në të cilën ndodhemi.

Pensionistët që nuk i kanë fëmijët e tyre pranë dhe familjet në nevojë nuk do t’i lëmë vetëm❗

?Sipas të gjitha udhëzimeve kemi evidentuar pensionistët e vetmuar në bashkinë tonë, të cilët për asnjë moment nuk do të ndihen të braktisur këto ditë izolimi.???

?Ekipet e patronazhit sipas të 15-të Njësive Administrative do të jenë aty për ta, për të kryer shërbimin e blerjes dhe transportit të medikamenteve, ushqimeve, dhe çdo lloj nevoje tjetër.

Kostot e blerjeve të këtyre produkteve do të mundësohen nga vetë pensionistët.

?Familjet më në nevojë do t’i mbështesim me pako ushqimore.

Ne kujdesemi për JU!

JU qëndroni në ?!

?#covid-1p

Për indibra.al nga Faqja e Bashkisë Dibër

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button