Aktualitet dhe Lajme

Baby G e pyet a pëlqen dikë nga vajzat e fermës, ja si përgjigjet Dijonisi

Share

Teksa po bisedonin së bashku, Baby G ka pyetur Dijonisin nëse ka pëlqim për ndonjë nga vajzat e fermës.

Ai u shpreh se jo, por pas disa “ngacmimeve” nga Baby G, Dijonisi tha se edhe ndoshta mund të ketë pëlqim. Ai nuk zgjodhi të tregojë asnjë emër.

Pjesë nga biseda:

Baby G: A pëlqen ndonjë vajzë këtu brenda?

Dijonisi: Nuk kam asnjë lloj pëlqimi këtu

Baby G: Nuk më duket kështu

Dijonisi: A do të them të vërtetën, jo nuk kam asnjë pëlqim. Jan goca të mira, të bukura, të sjellshme. Ça të them. Varet çfarë pëlqimi, varet ça aspekti, varet si e pëlqen

Baby G: Mua më duket sikur ke pëlqim

Dijonisi: Edhe mbase kam.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button