Gjej ProfesionistëLOKALEMakina me qera, shitje dhe TaxiPërditshmëriPeshkopiReklame

Auto – Pjesë – “LULI” në Peshkopi

Share

Auto – Pjesë – Luli” njihet tashme per nje shumellojshmeri sherbimesh ne Peshkopi por kesaj radhe, duke shikuar kerkesat e larta per kete lloj sherbimi vjen me nje risi per klientet e tij.

“Shitje dhe montim te xhamave per makina te ndryshme”

Poashtu per here te pare ne Diber/Peshkopi ofrojme makina me qera.

Makinat te reja dhe ekonomike, me cmime te arsyeshne dhe te favorshme.

“Pjese Kembimi” nga me te ndryshme edhe me origjinale.


Në dyqanin tone i cili tashme ndodhet pran Terminalit te furgonave në Peshkopi, do gjeni pjese te reja per te gjitha automjetet.

Bejme dhe porosi per mjete te ndryshme.

                      

Ja dhe disa foto nga “Auto Servis” tek Rruga internacionale Peshkopi – Kukes


Ofrojme servis per cdo lloj makine te shpejt, cilesore dhe me garanci.
Pjese te perdorura origjinale me cmimet me konkuruese ne treg .
“Sherbim Karotrec ”


Prane nesh do gjeni dhe sherbim karotreci 24 ore,per distanca te shkurtra dhe ato te gjata .

Adresa: Tek terminali i furgonave Peshkopi

Na gjeni ne facebook Auto-Servis Luli Diber

Kontakto me vet Lulin: +355682008533

Kontakto me shitesin tek dyqani: +355682009533

Adresa 1: Prane terminalit te furgonave Peshkopi

Ja edhe ne google map

Adresa 2 : Dyqani i Pjeseve te perdorura dhe sherbimeve mekanike: Km 2’të  Rruga internacionale Peshkopi – Kukes .

Back to top button