Aktualitet dhe Lajme

“Art, zeje dhe sport”/ Panair në Gjirokastër, prezantohen punime tradicionale

schedule15:57 – 28 Maj, 2023

Të dielën në Gjirokastër u zhvillua panairi “Art-zeje-sport”. Aktiviteti synonte që traditat e trashëguara ndër breza, të mos humbasin.

Në stenda u prezantuan punime të ndryshme artizanale dhe veshje të krahinës. Pjesë e panairit u bënë dhe fëmijët e shkollave të qytetit.

 Për kreun e zyrës arsimore Gjirokastër këto aktivitete janë shum ëtë rëndësishem. Ky aktivitet pasoi panairin “Qilim fest” që u zhvillua gjithashtu në pazarin karakteristik të Gjirokastrës.

 
Huazuar nga abcnews.al

Back to top button