ArgjendariDibra MarketingFesta dhe EventePërditshmëriPeshkopiReklame

Argjendaria “AD GOLD” në Peshkopi

Cilësi dhe traditë

Share

I hapur si aktivitet qe ne vitet e para te demokracisë, i filluar nga dy prind shembullor dhe te suksesshem, sot kjo argjendari njihet masivisht jo vetem ne Diber por kudo qe klietet e tyre kane blere te pakten njehere ne jete.

I gjithe ky sukeses egziston fale korektesise me klientet, komunikimit, cilesise se produktit dhe garancise.

Argjendaria AD Gold ne Peshkopi te ofron flori te cilesise me te lartë, shumellojshmerise se modeleve dhe me nje çmim tepër konkurues.

Produktet e tyre varjojne nga me te voglat ne gram deri tek ato me pak te perballueshme.

Siç i shikoni dhe fotot aty shikoni dizajne dhe modele nga me te ndryshmet, gje e cila te jep mundesine e zgjedhjes pa qene e nevojshme te thuash “Të shoh njehere” edhe pse klienti ka gjithmon te drejtë.

Argjendaria AD GOLD shet Byzylyk, Vëthë, Unaza, Varëse floriri dhe argjenti, por dhe Aksesore te ndryshem per meshkuj dhe per femra.

Shërben për:

1- Shitje dhe blerje floriri

2- Produkte dhe te argjendit

3 – Unaza ose varse dhe me porosi

4- Shkrime te personalizaura ne çast

5 – Shitje dhe Online

Argjendaria AD GOLD ofron bizhuteri luksoze te kualitetit me te lartë, më të sofistikuara dhe të veçanta.

Kontaktoni me Argjendari AD GOLD ne kete numer cel: +355688166666

Follow ne rrjetet sociale si:

Instagram: argjendari__gold

Facebook: Argjendari Ad Gold

Adresa: Ngjitur me “Butik Viktor”, rruga Nazmi Rushiti, Peshkopi, Albania

 

Adresa ne google map:

Back to top button