Aktualitet dhe Lajme

Alketa Pere ‘fundos’ kolegun Edmond Gashi: Pëlqen të ketë punë në klinikën private

Share

Mjekja e përfshirë në skandalin e Onkologjikut, Alketa Pere, tha se kolegu i saj Edmond Gashi pëlqen të ketë punë në klinikën private.

Alketa Pere: Gashi e pëlqen të ketë punë në klinikë private dhe Gashi në këtë mesele ka rënë pre.

Shitblerja e ilaçeve dhe gjysma e dozës, të rrinë pacientët të qetë që janë trajtuar në mënyrën më shkencore të mundshme në atë spital.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button