Aktualitet dhe Lajme

Zgjedhjet në universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan, shpallen fituesit

Share

Universiteti “Aleksandër Xhuvani” ka shpallur fituesit e pozicionit të dekanit.

Pas zgjedhjeve të rëndësishme të zhvilluar ditën e sotme rezultatet janë bërë të ditura mbrëmjen e sotme.

-Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Dekan i Fakultetit Ekonomik, z. Shpëtim ÇERRI me 71.19 % të votave (sipas formulës).

-Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Dekan i Fakultetit të Shkencave të Natyrës “, znj. Bederiana SHYTI me 70 % të votave (sipas formulës).

-Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Dekan i Fakultetit të Shkencave të Edukimit, znj. Elisabeta OSMANAJ me 80.1 % të votave (sipas formulës).

-Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Dekan i Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike “, znj. Brunilda ELEZI me 95.94 % të votave (sipas formulës)

-Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Dekan i Fakultetit të Shkencave Humane, z. Ardian LAMI me 52.93 % të votave (sipas formulës).

/a.r


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button