Aktualitet dhe Lajme

Xhaferi mban takimin e parë zyrtar ndërkombëtar si kryeministër (FOTO)

Share

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, njoftoi se mbajti takimin zyrtar të parë ndërkombëtar në këtë post me Ambasadorin e BE-së, David Geer.

Me anë të një postimi në llogarinë e tij në Facebook, ai tha se takimi është mesazh i qartë për përkushtimin tonë ndaj agjendës evropiane dhe rezultat i mbështetjes parimore të rrugës sonë euro integruese nga Zyra e BE-së në Shkup.

Të dielën në Shkup, me një ceremoni shtetërore në Kuvend, Xhaferi u zgjodh kryeministër i qeverisë teknike të Maqedonisë së Veriut.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button