Aktualitet dhe Lajme

Vrasja në Selanik/ Ngatërresa e tmershme e fotografisë së p*rdhunuesit Erjon Pelivani me Jordhan Pelivanin, një djalë tjetër shqiptar

Share

Jordhan Pelivani, është një djalë shqiptar që jeton e punon në Greqi, por që nuk ka lidhje me ngjarjen e Selanikut, ku një prind shqiptar vrau kunatin Erion Pelivani, se abuzonte prej 9 vitesh me vajzën e tij të mitur.

Shtypi grek e më pas dhe ai shqiptar kanë marrë foton e Jordhan Pelvanit një inxhinier i suksesshëm shqiptar në Greqi dhe e kanë ngatërruar me foton e Erion Pelivanit për shkak të mbiemrit të ngjashëm.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button