Aktualitet dhe Lajme

Vrasja e Pjerin Xhuvanit/ Apeli pranon kërkesën e Arbër Paplekajt, vendos rihapjen pjesërisht të procesit gjyqësor

Share

Gjykata e Apelit ka vendosur rihapjen pjesërisht të procesit ndaj Arbër Paplekajt, që është dënuar me 21 vite burg nga shkalla e parë për vrasjen e Pjerin Xhuvanit në 21 prill 2021.

Apeli ka vendosur kryerjen e një ekspertimi kriminalistik mbi dinamikën e ngjarjes, duke pranuar kërkesën e të pandehurit Arbër Paplekaj.

vijon…
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button