Aktualitet dhe Lajme

VIDEO / Trump pengohet gjatë fjalimit dhe fajëson ndërtuesit e skenës: Si çdo gjë majtas…

Share

Edhe Donald Trump, siç i ka ndodhur disa herë Bidenit muajt e fundit, rrezikon të bjerë gjatë një mitingu në Minesota.

Mirëpo, ish-presidenti e merr veten thuajse menjëherë dhe nxehet me ata që ndërtuan skenën dhe foltoren nga e cila po flet, të cilat sipas tij janë të lëkundshme.


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button