Aktualitet dhe Lajme

VIDEO-LAJM/ Turistët e huaj mbushin sheshin “Skënderbej” teksa Rithemelimi proteston


Share

Pavarësisht molotovit të hedhur në drejtim të Bashkisë së Tiranës dhe punonjësve të policisë, qyteti ka vijuar me jetën normale.

Turistë të nacionaliteteve të ndryshme kanë populluar sheshin “Skënderbej” dhe hapësirat përreth tij. 
Ndryshimet në infrastrukturë, por dhe aktivitetet e shumta e kanë kthyer Tiranën në një atraksion turistik.


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button