Bare dhe RestoranteDibra MarketingFesta dhe EventeLOKALEPërditshmëriPeshkopi

“Vëllezërit Hysa”Shpk. Peshkopi

Ndiqeni videon per me shume info.

Share
Vera me e mire ne ballkan me nje tradite qe nga viti 1885 nga fabrika Tikves vjen tashme ne Shqiperi nga shoqeria Vellezerit Hysa sh.p.k. Te produktet vijne prane jush. Duke filluar nga me e frekuentuara Tga za Jug, Aleksandria Cuve, Special Selection i te gjitha llojeve.
jo mundësohet nga “Vëllezërit Hysa”Shpk.
[/video]
Me nje eksperiencë të gjatë ne fushën e tregtisë ,si me shumicë dhe pakice,tashmë të njohur ne Dibër për përkushtimin ,shërbimin dhe cilësine që i ofrojnë tregut
Cdo person i interesuar mund te marri ne telefon ne numrat
0682057464
0682067865
email:vellezerithysa1@yahoo.com si dhe mesazh prane faqes tone.

Pasi fitoi dy çmime gold ne Kinë, château de Gourdon verëra speciale fituan dhe dy çmime gold dhe një silver në konkursin “Concours des Vins d’Orange , një nga konkurset më të vjetra dhe më prestigjoze te verërave ne France, që nga viti 1952.Pothuajse 2300 lloje verërash u provuan në konkurs nga një juri prej 570 gjyqtarësh, gjë e cila i bën çmimet e fituara akoma më kuptimplota.

Fb???? Tikves Winery Albania↪Like????

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button