Aktualitet dhe Lajme

U arrestuan pas vrasjes së Arben Lleshit në burgun e Peqinit, lënë qelinë ish-drejtori dhe oficerët e arrestuar

Share

Policët e burgut të Peqinit të cilët ishin arrestuar pas vrasjes së Arben Lleshit të ndodhur në këtë sistem të sigurisë së lartë, do të hetohen jashtë qelisë së paraburgimit.

Gjykata e Apelit caktoi sot masat e sigurimit arrest në shtëpi dhe detyrim paraqitje, ndaj tyre duke ndryshuar kështu masën e sigurisë ‘arrest me burg’.

Për ish-drejtorin e burgut, Kamber Hoxha, u dha masa e sigurisë ‘detyrim me paraqitje’.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button