Aktualitet dhe Lajme

Thirrje për ndihmë: Aktori nga Kosova po lufton me sëmundjen e kancerit, nevojiten 90 mijë euro për shërimin e tij

Share

Një lajm i rëndë ka prekur komunitetin artistik dhe më gjerë në Kosovë: aktori i njohur Lulzim Rexha është diagnostikuar me një formë të rrallë të kancerit dhe tashmë ka nevojë për ndihmën tonë. Ewing Sarcoma, sëmundja me të cilën po lufton Luli, është një sfidë që kërkon përkrahje jo vetëm emocionale por edhe financiare për tejkalimin e saj.

Në përballje me kostot shumë të larta të shërimit që po ndjek në Gjermani, që llogariten të jenë rreth 90 mijë euro, familja e Lulzim Rexhës dhe miqtë e tij kanë ngritur një fushatë në GoFundMe me titull “Së bashku #Për Lulin – Ta ndihmojmë shokun tonë Lulzim Rexha”. Platforma e njohur e grumbullimit të fondeve ofron mundësinë për të gjithë ata që e njohin dhe vlerësojnë punën e Lulit që të bëjnë kontribute financiare.

Lulzim Rexha, i dashur për rolet e tij të shumta si në teatër ashtu edhe në filma, është një figurë e dashur dhe e respektuar në komunitet. Është i njohur si një koleg i vyer dhe një shok i buzëqeshur që ofron mbështetje pa matur. Sot, ai ka nevojë për mbështetjen tonë. Fushata “Së bashku #Për Lulin” thekson se çdo ndihmë, e madhe apo e vogël, mund të bëjë ndryshimin në jetën e aktorit dhe të ndihmojë familjen e tij në këtë kohë të vështirë.

Ndërsa Luli vazhdon të luftojë me guxim të jashtëzakonshëm, le të bashkohemi dhe të tregojmë se në momentet e vështira, asnjë njeri nuk është vetëm dhe se solidariteti në mesin tonë është i pranishëm dhe i fortë. Të gjithë ju lutemi t’i bashkoheni thirrjes për ndihmë dhe të ndani fushatën në rrjetet tuaja sociale për të rritur ndërgjegjësimin dhe përmbledhjen e mjeteve të nevojshme.

Nëse dëshironi të kontribuoni, vizitoni faqen e GoFundMe “Së bashku #Për Lulin” dhe ndajeni me miqtë dhe familjen tuaj të dashur. Çdo kontribut shkon direkt në mbështetje të trajtimit dhe shërimit të Lulzim Rexhës. Ne jemi së bashku në këtë betejë – për Lulin, për artin, për njerëzoren.

Ndihmoni në – https://gofund.me/949dd794
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button