Dibra MarketingHotelePërditshmëriPeshkopiReklame

Tek “Vëllezërit Çela” në Peshkopi

Share

Vëllezërit Çela kane nje aktivitet si hotel ne fund te bulevardit “Elez Isufi” ku sherbimi, cilesia dhe çmimi konkurues e bejne kete hotel te frekuentuar nga te gjithe.

Ky hotel perbehet nga 5 dhoma dhe kryesisht frekuentohet qofshin keta turistë vendas por edhe te huaj.

Aty do gjeni dhe nje bar kafe me nje shumellojshmeri pijesh si te ngrohta dhe te ftohta, gjithashtu nje seri sherbimesh nga bizneset e tjera rreth e rrotul.

Vëllezërit Çela ofrojne nje tjeter sherbim i cili ndodhet sa futesh ne unaze te qytetit ku jane nderthurur shume bukur sherbimet si:

1 – Lavazh special ku nderkoh mund te pini dhe dicka ne nje bar kafe i cili e ploteson shumellojshmerine e sherbimeve tek “Vëllezërve Çela”

2 – Parking me pagese me cmim modest prej 1000 lekë “te vjetra”ne dite ku gjithcka monitorohet me kamera sigurie.

Adresa: Ne unaze te qytetit te Peshkopi, prane rruges se fshatit Pollazhan

Numra kontakti 0035569 3330992 ose 00355697813020

Adresa ne google map

Faleminderit nga

 

 

 

 

 

Back to top button