Aktualitet dhe Lajme

Takimi i Ramës në Greqi, kryetarja e PS në Athinë: Nuk kemi ende konfirmim për vendin

Share

Lajmet për shtyrjen e takimit të kryetarit të PS në Greqi, për kryetaren e socialistëve në Athinë janë keqkuptime të mediave vendase.

Në një intervistë në A2 CNN, Armida Plangarica sqaron se zyrtarisht nga autoritetet nuk ka pasur asnjë shqetësim, por konfirmon se ende nuk është zyrtarizuar vendi se ku do të mbahet takimi.

Kjo për shkak se nuk kanë marrë një përgjigje përfundimtare as nga bashkia dhe as nga biznesmeni që administron ambientin e kërkuar prej tyre.

/a.r


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button