Aktualitet dhe Lajme

SPAK goditi 7 grupet kriminale, lihen në burg 9 të arrestuarit

Share

Gjykata e Posaҫme, ka lene në burg 9 personat të cilët dolën sot para togave të zeza për t’u njohur me masat e sigurisë, duke e cilësuar si te ligjshëm arrestimin e tyre.

Avokatet kanë kërkuar që arrestimi mos të quhet i ligjshëm, duke pretenduar se nuk faktohet se i kujt personi është  “numri” që shërben për përdorimin e SkyEcc.

Në përgjimet e Spak, kanë dalë bisedat mes të arrestuarëve qe u përkasin grupeve kriminale, ku komunikojnë për nxjerrjne në pritë apo kryerjen e atentateve.

Vetëm këto përgjime janë 20 fashikuj.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button