Aktualitet dhe Lajme

Shkak temperaturat e larta, riaktivizohen vatrat e zjarrit në Vlorë

Share

Një tjetër vatër zjarri ka rifilluar këtë mbasdite sërish nga zona e Kakodhiqit, bashkia Finiq.

Ndërkohë që është vënë nën kontroll zjarri mbi Delvinë, ku janë djegur shumë drurë pyjorë.

Zona e Kakodhiqiz ku është riaktivizuar zjarri është shumë e vështirë pasi nuk ka rrugë për të shkuar mjetet zjarrfikëse.

Punonjës të sherbimit zjarrfikës nga Finiqi, Delvina dhe Saranda operojnë me mjete rrethanore.

The post Shkak temperaturat e larta, riaktivizohen vatrat e zjarrit në Vlorë appeared first on Albeu.com.


Huazuar nga Albeu.com

Back to top button