Dibra Real EstatePërditshmëriProna ne Shitje

Shitet kjo pronë në hyrje të bulevardit “Elez Isufi” Peshkopi

Jane dy prona që ofrojnë shërbim!

Share

Shitet kjo prone ne hyrje te bulevardit “Elez Isufi” Peshkopi.

Eshte nje prone ne dy kate ku njeri kat sherbet aktualisht si kancelari, ndersa kati i dyte eshte bar kafe.

????Kjo ka nje çmim pak te diskutueshem qe fillon nga 150.000 euro, ju mund te kontaktoni me agjentin e shitjes Adriatik Sula ne kete numer cel +355682415000 ku do ju informoje per gjithcka dhe t’ju shoqeroje ta shikoni dhe nga afer.

Ka nje siperfaqe per kat 55 m2 dhe ne total 110 m2 dhe eshte me te gjitha dokumentat e regullta.

Kati i dyte eshte lokal i cili i ploteson te gjitha kushtet per sherbim, dhe ndodhet perballe prefektures dhe ka nje klientele te konsiliduar nese do rihapet nga bleresi potencial.

????Kjo ka nje çmim pak te diskutueshem qe fillon nga 150.000 euro, ju mund te kontaktoni me agjentin e shitjes Adriatik Sula ne kete numer cel +355682415000 ku do ju informoje per gjithcka dhe t’ju shoqeroje ta shikoni dhe nga afer.

Kati i pare eshte aktualisht nje kancelari edhe eshte i regulluar sipas kushteve bashkohore.

Adresa: Ndodhet direkt perballe prefektures por ju mund te kontaktoni me agjentin e shitjes Adriatik Sula ne kete numer cel +355682415000 ku do ju informoje per gjithcka dhe t’ju shoqeroje ta shikoni dhe nga afer.

Një kafe nga ju!

Back to top button