Dibra Real EstatePërditshmëriPeshkopiProna ne Shitje

Shitet “Bar Kafe Xhilaga” në bulevardin e Peshkopisë

Share

Shitet kjo bar-kafe qe sherben si nje restaurant popullor. 

Ndodhet ne bulevardin Elez Isufi ku eshte e perqendruar levizja me e madhe e qytetareve te Peshkopise.

????Kjo ka nje çmim pak te diskutueshem qe fillon nga 140.000 euro, ju mund te kontaktoni me agjentin e shitjes Adriatik Sula ne kete numer cel +355682415000 ku do ju informoje per gjithcka dhe t’ju shoqeroje ta shikoni dhe nga afer.

Adresa : Perballe postes Peshkopi

????Kjo ka nje çmim pak te diskutueshem qe fillon nga 140.000 euro, ju mund te kontaktoni me agjentin e shitjes Adriatik Sula ne kete numer cel +355682415000 ku do ju informoje per gjithcka dhe t’ju shoqeroje ta shikoni dhe nga afer.

Back to top button