Aktualitet dhe Lajme

Shehu: Të futet në rendin e ditës mocioni për njohjen e gjenocidit serb në Kosovë

Share

Deputeti demokrat Tritan Shehu,  denoncoi një shkelje të procedurës, ku ka kërkuar njohjen e gjenocidit serb në Kosovë, ndërsa tha se heshtja e Parlamentit ka një çmim të rëndë, për dinjitetin e Kuvendit dhe rolin e Shqipërisë dhe shqiptarëve në kurriz të Kosovës.

“Muaj përpara, ne një grup deputetësh të PD-së, ku bën pjesë dhe zoti Berisha, që mbahet i burgosur politik. Kemi paraqitur një kërkesë me shkrim, për një mocion me debat për njohjen e gjenocidit serb në Kosovë.

Mosfutja e kësaj çështje në rend dite, një fakt i njohur publikisht, ka andikapuar një proces të tërë, të dënimit të gjenocidit dhe fajësimin në mënyrë të padrejtë të Kosovë”, tha ai.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button