Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraLOKALEPërditshmëri

Së shpejti Peshkopia me ujë 24 orë

Vëmendja në Diber

Share

?Sipas Bashkise Diber, së shpejti nis investimi i ri për ndërtimin e rrjetit të jashtëm të ujësjellësit Peshkopi. ???

?Falenderoj pafund qeverinë shqiptare, e cila nëpërmjet Agjencisë Kombëtare të Ujësjellës-Kanalizimeve dhe Infrastrukturës së Mbetjeve(AKUM) miratoi projektin e Bashkisë Dibër.?

?36 000 banorë të njësive #Peshkopi#Tomin#Kastriot dhe #Kala e Dodës do të përfitojnë nga ky investim, i cili do të garantojë 24 orë ujë të pijshëm e me cilësi! ?‍?‍?‍??

?Furnizimi me ujë do të sigurohet nga burimet e Bjeshkës së Gramës, Mali i Korabit në lartësi prej 2345 m.?

E gjithë vëmendja për Ju! ??

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button