Aktualitet dhe Lajme

Sara aleancë me Silvin për liderin e shtëpisë: Do të jap katër vota (VIDEO)

Share

Sara dhe Silvi, kanë bërë së bashku një marrëveshje për ta shpallur Silvin lider të shtëpisë. Ajo i ka premtuar Silvit kater vota, në këmbim të disa avantazheve në favor të saj.

Sara i ka treguar planin e saj në dhomën e gjumit Ilnisës, Bardhit dhe Meritonit, për t’u lënë atyre pjesën më të lehtë për të pastruar.

Sara i rrëfen Ilnisës:

Sara:Më beson, madje ka thënë dua të jem me ty. Un i thashë do na lësh të katërve jashtë do të jap katër vota”.

 

Pjesë nga biseda me Silvin:

Silvi: “Do i japin katër vota? Do mi thuash dhe kush janë”?

Sara: “Kapitene grupi dhe do më mbash me hatër”.

Silvi:Kapitene është pak problem. Okej s’kam ndonjë gjë për hatër, por një punë do e bësh”.

Sara:Mua Bardhin dhe Meritonin do na lësh jashtë, te bari”.

Silvi:Pjesën e pishinës jashtë, po jo enët se ato i ka më mirë Julia, se ajo i lan”.

Sara:Të gjitha gjërat jashtë t’i bëjmë ne, edhe te lojërat do më zgjedhësh patjetër kapitene të grupit tjetër nëse kemi lojëra”.

 
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button