Aktualitet dhe LajmePërditshmëriPolitikëShqipëriaTiranë

Sali Shehu për dibranët që votojnë në Tiranë

Share

Dibrane te Tiranes ! Votoni nr 9 per koalicionin PD + AN dhe nr 22 per Sali Shehun! Per ata qe nuk e njohin : Sali Shehu si demokrat dhe si ligjvenes eshte unikal ne historine e parlamentarizmit shqiptar sepse mbi gjithcka, edhe mbi karrieren e tij personale vuri mbrojtjen e vlerave themelore demokratike, si, : forcimin e demokracise se brendshme ne parti, si kusht i domosdoshem per nje qeverisje demokratike, ndarjen dhe shkeputjen e drejtesise nga kthetrat e politikes e krimit te organizuar, zgjedhjen e Presidentit nga populli, mbrojtjen e integritetit te deputetit nga nderhyrjet e shantazhet.Sali Shehu , gjate dy legjislaturave degjoi me respekt kerkesat e qytetareve duke iu pergjigjur cdo telefonate dhe duke u perpjekur per zgjidhjen e probleve te tyre.Ai neveriti rolin e jesmenit dhe te te nenshtruarit.Ishte i vetmi deputet dibran qe kembenguli per fillimin e lotit Bulqize – Shupenze te rruges se Arberit.Sali Shehu krijoi modelin e deputetit te guximshem, me integritet e personalitet te fuqishem.Per te gjitha keto e shume te tjera votoni nr 9 te PD÷ AN dhe nr 22 te SALI SHEHUT !

Nga Avokat Nikoll Kola

Sali Shehu ! Politika eshte sherbim ndaj Sovranit ! Duke votuar Sali Shehun deputet per ne kuvendin e Shqiperise votuesit do te shohin se kete sherbim me mire se asnje tjeter do tua beje ky kladiator Dibrane ! Ky eshte shquar e promovuar per kontribute ne vendisjen e zhvillimet demokratike pluraliste ne Shqiperi ! Ne asnje rast ai nuk eshte perfolut per afera korruptive ne detyre e jashte saj ! Votuesit qe do te vitojne per kete liberator votojne per te arthmen e ndritur te femijeve te tyre, per progresin shoqeror, per ndryshimin e vertete te zhvillimit shoqeroro – ekonimik, histotik & politik te vendit ! Votuesit nuk zhgenjehen duke votuar Sali Shehun, perfaqesuesin e tyre me te spikatur, qe eshte burri i Shetetit e Nderi i Kombit ! Votoni nr. 22, qe eshte e arthmja juaj e sigurte ! Suksese dhe fitore me 25 Prill 2021 ! Respekte ! nk! USA !

Ky postim mundësohet nga vet kandidati dibran Sali  Shehu

Back to top button