Aktualitet dhe Lajme

“Sa doli në nominim bën si i mirë”/ Françeska komenton sjelljen e Gazit

Share

Edhe këtë herë nominimi duket se ka sjellë ndryshime në sjelljen e banorëve. Njëri prej djemve do të lërë shtëpinë më të famshme spektaklin e së shtunës, nga zgjedhja e kutisë së Pandorës që bëri Sara.

Vajzat kanë nisur të analizojnë lojën e tyre. Mesa duket Françeska ka pikasur e para një ndryshim në sjelljen e Gazit kundrejt saj, ku shprehet se gjatë javës ka debatuar me të ndërsa nga dje e sot është sjellë mirë me të. Sipas banores, kjo është një strategji e tij për t’u dukur mirë në sytë e publikut e për t’i shpëtuar eliminimit.

Biseda e plotë në videon më poshtë:
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button