Aktualitet dhe Lajme

Rrugëtim i shkurtër brenda BBV3, kush u largua sot nga shtëpia më e famshme në Shqipëri

Share

Publiku ka vendosur që mes Julias, Eglës, Liamit, Rozës, Rikes dhe Ilnisës, të largojë nga BBV3 Julian.

Julia pati rrugëtim të shkurtër brenda BBV3, që e përdori për ngritjen e zërit për kauza të forta.

Edhe pse pati debate të vazhdueshme, Julia e takoi Eglën ndërsa kjo e fundit i tha “suksese me kauzat”.

Për daljen e Julias u shpreh i prekur Jetmiri, Ilnisa dhe Meritoni.


Huazuar nga StartNews.

Një kafe nga ju!

Back to top button