Ambjente për videoklipeBare dhe RestoranteCampingjeMaqellarëPërditshmëriPiceri & Fast FoodProdukte DibreShqipëria

Restorant Natyra Potgorce

Aty ku cdo dite ka klient te rinj...!

Share

Nese doni qe te kaloni momente qe do mbahen mend gjate si per ambjentin poashtu edhe per shijen qe ju le ushqimi i zones, atehere Restorant Natyra ne Potgorce te Maqellares eshte nje mundesi zgjedhje per te gjithe ju qe preferoni nje dreke ose darke jashte shtepise me njerezit e tu me dashur!

Ketu eshte nje vend shume clodhese per vet faktin se gjithcka eshte ndertuar per tju pershtatur edhe vet emrin me te cilin ka projektuar gjithe kete investim vet pronari i saj , andaj quhet Restorant Natyra

 

Aty shkojne kliente nga me te ndryshmit, te zones, te Qarkut Diber, nga Tirana edhe e gjithe Shqiperia.

Ketu do gjeni nje shumellojshmeri gatimesh:

 

Poashtu ketu sherbehet edhe si piceri ku gatuhet te gjitha llojet e saj !

 

Nje klientele te rendesishme zene edhe dibranet nga Dibra e Madhe por edhe turist te huaj.

Ketu organizohen edhe evente nga me te ndryshmet familjare dhe jo vetem!

Restorant Natyra ne Potgorce eshte e frekuentueshme edhe gjate darkes ku me nje ndricim qe i sherben privacise suaj do keni mundesine qe te shijoni edhe qetesine e Drinit te Zi.

 

Ky restorant eshte prane shtepise se pronarit ku shume produkte vijne bio tek ju!

Per turistet e huaj aty gjendet edhe nje vend apostofat per kamping me te gjitha kushtet.

Adresat tone ne internet jane si me poshte:

Na gjeni ne Facebook: Restorant Piceri Natyra Podgorce

Na gjeni ne instagram: restorant.natyra

Ky eshte numri i kontaktin per pronotime

+355 68 550 9314

Kjo eshte adresa edhe ne Google Map

Back to top button