Aktualitet dhe LajmeCampingjeFesta dhe EventeGuida dhe guiderHostele dhe BujtinaInformacion TuristikLajme nga DibraOJQ dhe OJFPërditshmëriPeshkopiShqipëriaSport dhe FitnesVisit Diber

Rafting në lumin Drin nga Albanian Rafting Federation dhe Black Drin Adventure

Urime nga zemra

Share

Federata Shqiptare e Rafting(FSHR) bashkë me skuadrat e saj sportive
Albania Rafting Group” ,“Black Drin Adventure”-Peshkopi, “Albanian Sport & Tourism-AST” Elbasan ,”Albturist “ Përmet dhe “Albanian Adventure Resort “ Skrapar organizuan nje aktivitet të përbashkët në lumin “Drini i Zi”.

Qëllimi kryesor i këtij aktiviteti ishte zhvillimi dhe promovimi i sportit të rafting duke rritur bashkëpunimin midis skuadrave të rafting në gjithë teritorin e Shqipërisë nëpërmjet a aktiviteteve të përbashkëta sportive. Gjithashtu FSHR do të vazhdojë trainimet dhe çertifikimin e udhëzuesve profesional të rafting, duke zhvilluar dhe rritur standartet e zhvillimit të sporteve në natyrë.


Falenderojmë skuadrën e “Black Drin Adventure” dhe veçanërisht Sokol Sava, të cilët ishin pritësit e aktivitetit të sotëm të Federatës Shqiptare të Rafting dhe bloggerin si fotograf i Dibres,  Adriatik Sula


Së bashku jemi më të fortë për të mbrojtur dhe promovuar lumenjtë tanë! Suksese

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button