Aktualitet dhe LajmeDibër të MadheLajme nga DibraPërditshmëri

Qytetaret e Dibres se Madhe pastrojne liqenin e tyre!

Share

Sot qytetaret e Dibres se Madhe e treguan me vepra konkrete se dashuria per vendin e tyre duhet te jete paresore qofte edhe duke pastruar teritorin prane liqenit te tyre !

Nje grup shume i vetedishem njerezit nga cdo lloj moshe pastruan sot si nje trup i vetem te gjithe liqenin nga mbeturinat, per ta pergatitur ate per sezonin turistik!

 

 

 

Vetem sot jane mbledhur mbi 100 ton mbeturina ku moren pjese mbi 300 qytetare.

Foto nga Shuip Marku dhe Bit Tii

Back to top button