Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraPeshkopi

Që nesër më datë 24/06/2020 fillon transporti publik Dibër.

E shkuar e harruar ...!

Share

Njoftim.
Shoqeria Ariu-Ariu SHPK njofton se me daten 24/06/2020 fillon transporti publik.
Te gjithe te interesuarit qe do te udhetojne ne linjen Peshkopi=Tirane dhe anasjelltas, Peshkopi= Durres dhe anasjelltas.
?Passgjerët duhet te kene mask me vete.
?Kompania siguron dizifektim duarsh. Qarkullim ajri te mjaftueshem gjate udhetimit dhe 70% te kapacitetit te ulseve te mjetit, ne dispozicion per pasagjeret.

Me respekt Administratori i Kompanise Ariu-Ariu ShPK.

(Adil Cibaku)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button