Dibra Real EstateLOKALEMaqellarëPërditshmëriProna ne Shitje

Pronë që shitet në qendër të Maqellarës

Ai qe blen fiton!

Share

Pikerisht 35 m larg qendres se Maqellarës ndodhet ky ambjent i rendesise se vecante, per te gjithe te interesuarit qe kane ide biznesi, dhe qe ju duhet nje hapsirë me te gjithe kushtet si kanalizime, ujë dhe drita!

Cmimi aktual eshte 130. 000 euro

Shitet kjo prone ku lloji i pasurise eshte truall me nje siperfaqa totale prej 1705 m2.

Poashtu shitet sebashku me pishinen si objekt ndihmes per cdo lloj ide biznesi .

Nga e gjithe siperfaqja ,pjesa qe ze ndertimi i objektit eshte 116 m2, bashke me hapsiren prej 216 m2 qe ze vetem pishina.

Ky ambjent ka qene nje biznes i hapur sic shikohet edhe ne foto!

Pjesa qe ze ndertesa nje kateshe dhe pishina, jane te rregjistruara me certifikate pronesie pre 350 m2, ndersa siperfaqa tjeter e truallit, eshte ne proçes te kalimit te prones!

Duke qene se zona e Maqellares ka nje prespektive reale per zhvillimin e turizmit, shtimin e investimeve sic jane restorantet, kampingjeve edhe hotelet ky eshte nje vend ideal per te zhvilluar cdo lloj ide biznesi!

Me mbarimin e Rruges se Arbrit kjo prone nuk ka te blere andaj shikojeni si nje mundesi sepse mbi 70 % eshte nje vend i investuar ne te !

Kontaktoni me agjentin e shitjes Adriatik Sula ne kete numer cel:+355682415000 , whatsApp ose dhe viber, ku ju mundesohet qe te lidheni direkt edhe me pronarin e prones per cdo lloj cmimi te mundshem!

Adresa ne google map:

 

 

Back to top button