Aktualitet dhe Lajme

Presidenti Bajram Begaj nderohet me titullin “ Nizami Ganjavi, Çmim Ndërkombëtar për vitin 2024”

Share

Në Baku, ku ndodhet për një vizitë pune,  presidenti Begaj u nderua me  “ Nizami Ganjavi, Çmimi Ndërkombëtar për vitin 2024”

Ky çmim i jepet personaliteteve me kontribut të lartë në këtë forum.

Këtë çmim më parë e kanë marrë personalitete shumë të rëndesishme, ndër të cilët veçojmë: Bill Clinton, Margaret Thatcher, Suleyman Demirel, Boutros Boutros Ghali, Kreun e OBSH-së, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Mbretin e Jordanisë, Abdullah II Bin Al-Hussein.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button