Biznese ne ShitjeDibra Real EstateLOKALEPërditshmëriPeshkopi

Peshkopi, shitet ky biznes me çdo gjë gati!

Share

Eshte ne shitje ky biznes i kompletuar ose siç njihet ndryshe ne qytetin e Peshkopise, Zgara “Gesti”

Ka nje cmim te diskutueshem nga cmimi qe ka vendisur vet pronari

Kontaktoni me pronari e ketij biznesi: +355686500690

Ndodhet ne rrugen per tek shkolla profesionale ose shkolla bujqesore, kjo eshte nje rruge me biznese nga me te ndryshme dhe plot levizje gjate dite.

Me nje siperfaqe biznesi ne total prej 86 m2, me dokumenta te regullta dhe shitet sic e shikoni ne foto me te gjitha pajisjet dhe orendite qe plotesojne kushtet per te ushtruar nje biznes.

E dizajnuar dhe projektuar fiks per nje restorant ose fast food edhe pse aktualisht eshte ne perdorim si zgare, por atu mund te zhvillohet cdo lloj aktiviteti tjeter fitim prures.

Me nje ambjent teper te ngohte qe te krijon ndjesine e te qendruarit ne vendin e duhur.

Adresa: Rruga Nazmi Rushiti, Peshkopi, Albania, perballe noter Ilir Krashit ose rruges per tek ish shkolla bujqesore.

Ka nje cmim te diskutueshem nga cmimi qe ka vendisur vet pronari

Kontaktoni me pronari e ketij biznesi: +355686500690

Adresa ne google map

 

Një kafe nga ju!

Back to top button