PërditshmëriPolitikëShqipëria

PD publikon listën, 300 kandidatët e Këshillit Kombëtar

Share

PD publikon listën, të gjithë emrat që kandidojnë për anëtarë të Këshillit Kombëtar, të shtunën përzgjedhja

TIRANË

Partia Demokratike ka publikuar emrat e të gjithë kandidatëve për anëtarë të Këshillin Kombëtar.

“BalkanWeb” sjell më poshtë listën e plotë të kandidatëve, nga të cilët do të zgjidhen 300 anëtarë të Këshillit Kombëtar. Siç thekson PD, nga 300 anëtarët, që do të zgjidhen, jo më pak se 30% femra dhe jo më pak se 15% të rinj deri në 35 vjeç.

Emrat e kandidatëve për Këshillin Kombëtar janë propozuar në mbledhjen e sotme të Kryesisë së PD, ndërsa përzgjedhja do të bëhet në mbledhjen e Këshillit Kombëtar, që do të mbahet ditën e shtunë.

Lexo emrat duke terhequr ashensorit:

Source link (BalkanWeb)

Një kafe nga ju!

Back to top button