Aktualitet dhe Lajme

Pas dorëheqjes së Admir Abrijas, Klevis Qose emërohet drejtori i ri i Përgjithshëm i Bugjeve

Share

Klevis Qose është emëruar drejtori i ri i Përgjithshëm i Bugjeve, pas dorëheqjes së Admir Abrijas.

Mësohet se Qose do prezantohet rreth orës 15:00 nga ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja.

Prej disa muajsh ai mbante detyrën e drejtori të përgjithshëm të Shërbimittë Provës.

Qose në vitin 2021 ka mbajtur edhe postin e kreut të Shërbimit të Kontrollit të Brendshëm në sistemin e burgjeve, pas lirimit nga detyra të ish-drejtorit të përgjithshëm i Shërbimit të Provës, Ervin Hoxha.

Kujtojmë se Hoxha u lirua nga detyra nga Këshilli i Ministrave, me propozim të ministrit të Drejtësisë, Ulsi Manja.

Ky emërim i Qoses në krye të drejtorisë së përgjithshme të burgjeve, erdhi pas dorëheqjes së Admir Abrijas, i cili mbante postin e Drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve prej dhjetorit të vitit 2021.

Ai u zgjodh në këtë post të rëndësishëm me propozim të ministrit të Drejtësisë Ulsi Manja pas lirimit nga detyra të Agim Ismailit.


Huazuar nga StartNews.

Një kafe nga ju!

Back to top button